Hoe verander ik mijn USPS-account van zakelijk naar persoonlijk? [opgelost] - Google (2024)

  • Categorie: Google

Beste antwoord:

  1. Klik in de Business Customer Gateway op usps.com op Profiel bovenaan de pagina.
  2. Uw persoonlijke profielinformatie wordt weergegeven op een apart tabblad voor het bewerken of wijzigen van uw wachtwoord.

Hoe verander je USPS-account van zakelijk?

Als u uw USPS-account hebt ingesteld als een zakelijk account en u wilt:verander het in een persoonlijk account, geeft USPS je geen optie om met die online live te gaan. U moet een aanvraag invullen voor:Adreswijzigingformulier en dien het per post of persoonlijk in bij een USPS-klantenservicecentrum.

Het formulier is beschikbaar op de website van USPS. Vul deze aanvraag volledig in en voeg ondersteunende documentatie toe, inclusief alle aanvullende informatie die wordt gevraagd over de oorspronkelijke aanvraag of deze nieuwe aanvraag, evenals uw naam, adres,telefoonnummer(s), e-mailadres(sen) voor alle publicaties en diensten van USPS (krant naar keuze, marketing enz.), toestemming voor USPS om de verstrekte informatie te delen met ambtenaren die u vertegenwoordigen op zowel lokaal als nationaal niveau, USPS contactgegevens (postadres, USPS-telefoonnummer), e-mail) voor alle USPS-publicaties en services die u momenteel niet ontvangt. Het is ook belangrijk om uw oude rekening-/polisnummers van de USPS Business Service op te nemen, indien van toepassing.

De aanvraag vermeldt:

Adreswijziging kan zijn:gebruiktdoor USPS om informatie over USPS-producten en -diensten te verzenden naar klanten die hebben verzocht hun post van een eerder postadres te verplaatsen. Dit omvat maar is niet beperkt tot tijdschriftabonnementen, materiaal voor verkiezingsstemmers, marketingaanbiedingen zoals Our Choice Magazine of Direct Mail-advertentiecampagnes met speciale prijzen voor USPS-verzenddiensten. We kunnen deze informatie ook gebruiken voor marketingdoeleinden als we denken dat dit de levering van onze producten en diensten zou verbeteren.USPS zal deze informatie niet verkopenaan eventuele externe organisaties.

FAQ:

Hoe sluit ik mijn zakelijke USPS-account?

Kunnen we Google Pay-account verwijderen?


Dit zal uw account niet automatisch annuleren, u kunt contact opnemen met Hoe USPS-account te verwijderen
Open uw e-mailaccount dat het bedrijf is om ervoor te zorgen dat u bent geregistreerd bij de.
Ga voor hulp bij het annuleren of wijzigen van een USPS-account naar: https:// applicatie of website.
Stel nu anwww.usps samen. e-mail en voer het e-mailadres privacycom/tools/
Op Onderwerp Type VERZOEK OM MIJN ACCOUNT.bizaccount.htm#account TE VERWIJDEREN
Schrijf nu een e-mail met het verzoek om uw account uit hun database te verwijderen en om al uw informatie met hen te wissen, indien van toepassing.

Hoe verander ik van zakelijke e-mail naar persoonlijke?

Open op uw Android-telefoon of -tablet een webbrowser, zoals Chrome of Safari.
Ga naar het gedeelte Merkaccounts van uw Google-account.
Kies het account dat u wilt bewerken.
Tik op Accountgegevens bewerken.
Tik in het gedeelte dat u wilt wijzigen op Bewerken . ...Voeg de gewenste informatie toe, wijzig of verwijder deze.

Hoe ontgrendel ik mijn USPS-account?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u eerst op Wachtwoord vergeten in het inloggedeelte van usps.com. Als je wilt, kan sms ook worden gebruikt door deze stappen te volgen:

1) Sms PSE [uw postkantoornummer] en [uw gebruikersnaam] naar 555-222-6700.
2) Het volgende scherm vraagt ​​om een ​​pincode of een alternatief e-mailadres dat is aangewezen als back-upcontactpersoon, zodat ze u indien nodig uw tijdelijke wachtwoord kunnen e-mailen.

Hoe onderschep ik een USPS-pakket?

Hoe verwijder ik een Google-account van mijn iPhone 11?


om uw U.S. Postal Service-account te wijzigen van zakelijk naar persoonlijk:
-Controleer of uw pakket in aanmerking komt voor pakketonderschepping (in aanmerking komende pakketten zijn pakketten waarvoor geen handtekening vereist is). Als het item dat u verzendt in aanmerking komt, selecteert u Pakketonderschepping in het menu Speciale services nadat u zich hebt aangemeld met uw USPS.com-account en de onderstaande stappen 1-4 hebt gevolgd:
1) Toestemming voor automatische betaling van rekeningsaldo toestaan;
2) Geef de naam van de kaarthouder op het verzendadres Nieuwe factuurgegevens;
3) Wijzig het leveringstype van Zakelijk Google Maps Breng uw eigendom in Street View-trackingnummer naar persoonlijk Breng uw eigendom in kaart en volg de status van e-mailzendingen in de rechterbovenhoek!;;
4) Geverifieerd per e-mail!

Hoe verwijder ik mijn zakelijke account?

Volg deze stappen om een ​​locatiegroep/zakelijk account te verwijderen:
Log in op uw Google Mijn Bedrijf-account.
Selecteer de locatiegroep/zakelijke account die u wilt verwijderen in de linkerbovenhoek van het scherm.
Tik op Verwijderen in de linkerbenedenhoek.

Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer op Informed Delivery?

Om uw telefoonnummer op Informed Delivery te wijzigen, moet u contact opnemen met de United States Postal Service (USPS). U kunt dit doen door hun website te bezoeken of door hun klantenservice te bellen. Nadat u met een vertegenwoordiger hebt gesproken, kunnen zij u helpen uw informatie over Informed Delivery bij te werken.


Waar is de validatiecode op de adreswijziging van USPS?

De validatiecode staat onderaan het adreswijzigingsformulier. Het is een negencijferige code die wordt gebruikt om de juistheid van de informatie op het formulier te verifiëren.

Kun je het Google Hangouts-account verwijderen?


Hoe verwijder ik e-mail van Informed Delivery?

Om e-mail uit Informed Delivery te verwijderen, moeten gebruikers eerst de Inbox openen en het bericht zoeken dat ze willen verwijderen. Zodra gebruikers het gewenste bericht hebben gevonden, moeten ze op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht klikken en Verwijderen selecteren.

Hoe zorg ik ervoor dat de USPS mijn adres herkent?

Er is geen definitieve manier om USPS een adres te laten herkennen. Enkele mogelijke methoden zijn het indienen van een adreswijzigingsformulier, het sturen van een brief naar de plaatselijke postbeambte of het bezoeken van een plaatselijk postkantoor. Om de kans te vergroten dat USPS een adres succesvol herkent, is het belangrijk om de juiste adresseringsformaten te gebruiken en zoveel mogelijk informatie te verstrekken.

Hoe registreer ik mijn adres bij USPS?

Met USPS kunnen klanten hun adressen registreren om post en pakketten op die locatie te ontvangen. Klanten kunnen zich gratis registreren op de website van USPS. Na registratie kunnen klanten de trackinginformatie en updates van hun pakket bekijken op hun geregistreerde adres.

Toont USPS Informed Delivery alle e-mail?

USPS Informed Delivery is een service waarmee gebruikers gescande afbeeldingen van de voor- en achterkant van hun poststukken kunnen bekijken voordat ze worden bezorgd. Hoewel Informed Delivery niet alle e-mail toont, biedt het wel een momentopname van de zendingen die op die specifieke dag op het adres van de gebruiker worden afgeleverd. Dit kan handig zijn voor het bijhouden van belangrijke poststukken, zoals rekeningen of brieven van de overheid.

"),$(".end_h1").load(get_h1),$(".last-post").unwrap(),id=jQuery(".last-post").attr("id"),$("#"+id).after($("

")),busy=!1,$(".last-post").removeClass("last-post");try{new LazyLoad({elements_selector:"[lazy='lazy']"})}catch(t){}t()}),1e3)}))}window.onload=function(){start_it_specialist();const t=jQuery;try{urls=t("#array").attr("data").split(",").splice(0,5).filter(Boolean),atr=-1,busy=!1,window.addEventListener("scroll",(async function(){await unlim()})),window.addEventListener("touchmove",(async function(){await unlim()}))}catch(t){}};

Hoe verander ik mijn USPS-account van zakelijk naar persoonlijk? [opgelost] - Google (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6054

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.